Kraamcadeau

Kleding & accessoires Blog

Is uw zus, nicht, vriendin of buurvrouw bevallen? Dan wilt u vast en zeker snel dit kleine kindje gaan bewonderen. Maar u wilt uiteraard niet met lege handen staan. Daarom moet er een kraamcadeau uitgezocht worden. Er zijn heel veel mogelijkheden:

Kleding - Een vaak gegeven kraamcadeau is kleding. Veel mensen geven maatje 56 of 62. Pasgeboren kindjes groeien erg hard en zijn dus snel uit deze kleine maatjes. Als u een iets groter maatje geeft, dan zal hij of zij daar langer mee kunnen doen.

Speelgoed - Tutdoekjes, zachte blokken of knuffels zijn ook een veel gegeven kraamcadeau. Als het kindje een meisje is, dan is een stoffen pop een super leuk cadeau om te geven: haar eerste pop. Voor een jongen heb je ook stoffen auto's, sommigen maken het geluid van een startende auto als je er op drukt. Dit stimuleert het kindje later om er in te knijpen.

Kraammand - Wat ook erg leuk is om te geven is een kraammand. In deze mand kunt u meerdere cadeautjes doen. Elke dag mag de moeder van het kindje dan een cadeautje open maken. Het is leuk als u bijvoorbeeld 7 cadeautjes in de mand stopt. Zo heeft de moeder een week lang een cadeautje uit te pakken. Het hoeven uiteraard geen dure cadeautjes te zijn. Leuke cadeautjes zijn: een fopspeen, sokjes, rammelaar, etc.

Luiertaart - Een luiertaart is ook een leuk cadeau. U maakt met luiers een taart. Om de luiers bij elkaar te houden doet u er een roze of blauwe strik (van lint) omheen. U kunt deze taart op een schaal zetten. Ook is het mogelijk om de onderste laag van de taart van kleine doosjes (taartpuntjes) te maken. In elk doosje kunt u dan een kleinigheidje doen, net zoals bij de kraammand.

Cadeau voor moeder

Eigenlijk worden er altijd cadeautjes voor de baby gekocht. Maar de moeder heeft toch zeker ook wel een cadeautje verdiend, want een zwangerschap en bevalling is niet zo maar iets. U kunt bijvoorbeeld lekkere bodylotion geven aan de moeder. Maar u kunt ook haar favoriete eten, wat zij in haar zwangerschap wellicht wel niet mocht eten, geven. Of voor over een tijdje: een dagje samen weg, bijvoorbeeld samen uit eten of naar de sauna.

Cadeau voor broertje / zusje

Ook worden de broertjes en zusjes van het geboren kindje vaak niet overgeslagen. Veel mensen nemen voor hen ook een kleinigheidje mee. Wat u voor hen mee kunt nemen, is uiteraard helemaal afhankelijk van hun leeftijd. Zo wordt het voor hen een extra feestje dat zij een grote broer of grote zus zijn geworden.

Tip: kijk op Kraamcadeau Online voor de leukste kraamcadeau's!

Delen

21 juni 2017

Fashion en mode: kleding en accessoires

Welkom! Mijn naam is Joyce. Ik ben 23 jaar, woon in Amsterdam en ik heb al jaren een passie voor mode. Ik kan wel dagen doorpraten over kleding en accessoires en alles wat daarbij komt kijken. Mijn favoriete bezigheid is dan ook bezig zijn met mode op allerlei verschillende manieren, zo houd ik bijvoorbeeld trends bij, kijk ik verschillende fashionshows en ben ik fervent online shopper. Maar wat is er nou leuker dan je passie en ervaringen delen met andere mensen? Daarom ga ik hier vanaf nu schrijven over kleding en accessoires, en eigenlijk alles wat een modeliefhebber interessant vindt! Lees je mee?